Adventní pozdrav

Adventní pozdrav

 

Vážení a milí klienti,

 

dovolte mi, abych vás pozdravila v tomto předvánočním čase. Jsem ráda, že si spousta z vás už našla své stálé lekce a své lektory, s kterými pracujete na získávání lepší kondice a vaší postavy snů.

 

Ráda bych vás upozornila na lekce, které jste možná ještě v rozvrhu nestačili objevit.
Nově nabízíme polední lekce, které jsou vám k dispozici každý den. Zaskočte si o polední pauze k nám do fitka! K dispozici máte tři sály, kde přes poledne nabízíme nepřeberné množství lekcí od TRX, H.E.A.T. Program, přes Břišní pekáč až po Jógu, Pilates a Zdravá záda.



Právě lekce Zdravá záda bych doporučila všem které bolí záda a nestíháte cvičit doma – lekce u nás vede Vendula Vetišková v pondělí v 7:30 a v úterý ve 12:00.

 

Naše fitko nabízí také oblíbený spalovací trénink H.E.A.T. Program, který probíhá na mechanických chodících pásech  Maxxerruner. Jedná se o trénink, při kterém vás lektor provede 45 minutami chůze na pásech. NEBĚHÁ SE.

 

Nabízíme i nepřeberné lekce pilates a jógy. Pilates vede Vendula Vetišková a Eva Brudová, od ledna pak náš tým posílí nejlepší česká pilates lektorka Leona Qaša Kvasnicová. Lekce jógy vede Daniela Horňáčková nebo Iva Rezková. 

 

Pro vás, kteří rádi běháte a počasí vám nepřeje, můžete využít naši kardio zónu v posilovně. Chcete-li se naučit cvičit na posilovacích strojích, nabízíme nepřeberné množství osobních trenérů včetně mojí maličkosti. 

 

Pokud máte ve svém okolí seniory či seniorky, kteří jsou aktivní a chtěli by chodit k nám do fitka, i pro ně máme pravidelné cvičení! Každé pondělí a středu od 10:00  s lektorkou Lídou Míčovou za zvýhodněnou cenu 50 Kč.

 

Už jste vyzkoušeli naše infra sauny? Sice už máme asi měsíc otevřené fitko, ale až teď jsem měla konečně čas, zajít si do nové infra sauny, kterou máme v každé šatně (v pánské i v dámské). Saunování mám ráda a mám saunu dokonce i doma, ale zaskočit si do ní ihned po cvičení, je nejlepší. Infra saunu oproti klasické sauně můžete vyhřát pouze na 65 stupňů, takže se nemusíte bát vysokých teplot. V naší infra sauně si navíc můžete regulovat teplotu a čas pobytu sami. Dobu saunování si můžete prodloužit i v jeho průběhu. Když vás bude tlačit čas, tak si můžete dát pouze jednu kůru (cca 20 min) a když si na sebe uděláte více času doporučuji udělat si kůry tři, abyste se pořádně prohřáli. Tak neváhejte a naše sauny vyzkoušejte, máte je v ceně vstupného na cvičení ;-)

 

A na závěr vám připomínám, že i u nás můžete zakoupit vánoční dárek! Darujte svým blízkým kousek zdraví v podobě voucheru na cvičení k nám do fitka. Stačí přijít k nám na recepci a pořídit naši klientskou kartu a nabít jí na libovolnou výši kreditu, ke kartě vám vystavíme i dárkový certifikát.

 

Na všechny se osobně těším na svých skupinových lekcích nebo jen tak ve fitku či v posilovně ;-)

Vaše „trenérka“ Hanka Kynychová






Adventní pozdrav
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube