Moje nejšťastnější obodobí

Moje nejšťastnější obodobí

 

Vážení klienti,
prožívám jedno z nejkrásnějších období v roce. A chtěla bych se s vámi o něj podělit. Ve středu 27. 11. měly moje holky šesté narozeniny, a tak jsem melancholicky s týmem z fitka vzpomínala... Tehdy můj muž dovezl Filipa na hlídání do recepce fitka. Dal jim čočkovou polévku a sešit s učením, ať se o něj postará, že jeden za mnou a za chvíli se vrátí. A to že už budou určitě holky na světě. Vypadal, že je nad věcí, ale když si nebyl schopen připravit foťák a já tak nemám jedinou fotku holek těsně po tom, co byly na světě, svědčí o tom, že se bál stejně jako já. Ale všechno dobře dopadlo! Holky jsou krásné, zdravé a já jsem šťastná.



Holky jsou krásné, zdravé a já jsem šťastná. Narození holek má hodně společného aktivitou, které je pro mě pro rodině a fitku nejdůležitější a sice s nadačním fondem, který mám už sedm let. 

 

V pondělí 25. 11. 2013 proběhl už sedmý ročník taneční charitativní show pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejte. Součástí tohoto projektu jste "chtě, nechtě" už i vy, naši klienti. Soustředění tohoto projektu se koná již druhý rok v prostorách fitka a vy si za svoji toleranci zasloužíte moje velké díky. A to hlavně těm z vás, kteří jste mě nebo moji manažerku oslovili s tím, že chcete finančně přispět na to, aby děti mohly dělat to, co je baví - hýbat se - a poslali jste finanční dar na účet nadačního fondu. Děkujeme velice!!


Děkuji vám všem za všechnu podporu, velmi si jí vážím!


Vaše Hanka Kynychová a celý tým nadačního fondu a tým fitness clubu



 


Moje nejšťastnější obodobí
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube