NOVÝ ROZVRH LEKCÍ STARTUJE 14. 9. 2015! Můžete se těšit i na mnoho novinek!

NOVÝ ROZVRH LEKCÍ STARTUJE 14. 9. 2015! Můžete se těšit i na mnoho novinek!

 

Vážení a milí klienti,


prázdniny skončily, doba dovolených je pryč a nám nezbývá nic jiného, než najet na pravidelný řád. Kromě ranního vstávání do školy či školky a 100% pracovního nasazení ve vašem zaměstnání je nutné myslet také na svoje zdraví. Proto si nezapomeňte do svého časového harmonogramu zařadit pravidelní cvičení. Osobně doporučuji minimálně 3x týdně.

 

A co jsem pro vás se svým týmem od 14. 9. 2015 připravila nového? Je toho hodně, tak pozorně čtěte :-)



Pro maminky, které nemají hlídání, ale rády by cvičily, mám super tip! Přihlaste vaši ratolest do naší Školičky pohybové průpravy pro děti od 4 do 6 let. Tréninky probíhají každé úterý a čtvrtek v 16:00. A v tu samou hodinu jsou pro vás připraveny lekce TRX (Honza Dragomir) a H.E.A.T. Programu (Monika Tillová). Tréninky Školičky pohybové průpravy začínají v úterý 15. 9. ukázkovou lekcí. Školné činí 2 900 Kč na půl roku (tj. do konce ledna 2016). Více informací naleznete ZDE

 

Maminkám na mateřské připomínám, že nabízíme nepřeberné množství dopoledních lekcí. Od 14. září dokonce nové lekce přidáváme! Nově se tak můžete těšit na moji lekci Postava snů v pátek v 09:00. Vlasta Pavlasová s vámi bude nově každý čtvrtek v 09:00 formovat tělo na lekci Bodystyling. Milovnice Jógy si přijdou také na své. V úterý 22. září startují nové lekce Power Jógy v 08:30 s Danielou Horňáčkovou. A ani dopolední H.E.A.T. nepřijde zkrátka, přidáváme pondělní lekci v 09:00 s Janou Pospíšilovou. A nezapomeňte, že během dopoledních lekcích nabízíme hlídání dětí za pouhých 50 Kč/hodina.


Myslíme samozřejmě i na milovnice pomalejších lekcí! Od 14. září zařazujeme do rozvrhu lekce Pilates každou středu v 08:00 a ve čtvrtek v 19:00. Těšit se můžete na zkušenou lektorku Lídu Míčovou, která bude určitě vyhovovat všem věkovým kategoriím!


Já jsem se rozhodla do rozvrhu opět zařadit svoji lekci na Fit ballech, tedy na velkých míčích. Na tyto vydatné lekce, které jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé cvičence, se můžete těšit každou středu v 17:00. Cvičení doporučuji všem, kteří trpí bolestmi kloubů a zad. Více o lekci Fit ball ZDE

 

Nezapomínáme ani na cvičení pro seniory. Po prázdninové pauze se opět vrací oblíbené lekce s Vlastou Ptáčkovou každé pondělí a pátek v 08:00. Tak neváhejte a doporučte svým rodičům a prarodičům naše cvičení. Cena lekce je pouhých 40 Kč.


Nově v našem týmu lektorů H.E.A.T. Programu vítáme lektorku Moniku Tillovou. Po krátké zdravotní pauze se vrací Radek Hadač – každé úterý v 07:20! Na Igora Šustra se můžete nově těšit ve čtvrtek v 17:00 a v 18:00 a v pátek v 18:00 a v 19:00. Na přelomu září a října přivítáme další novou lektorku Veroniku Wenclovou! Milovníci H.E.A.T.u se tak mají v nové sezóně opravdu na co těšit :-)

 

Jistě jste již zaznamenali nového lektora TRX a trenéra Fitness Honzu Dragomira. Přemýšlíte-li, že byste zkusili osobní tréninky, tak Honza je tou pravou volbou! Více o Honzovi ZDE
Pro milovníky skupinových lekcí Honza připravil nové lekce. V pondělí ve 20:00 se můžete těšit na novou lekci Stepdeck. Tuto lekci si můžete ZDARMA vyzkoušet v pondělí 14. 9.! A co je to Stepdeck zjistíte ZDE
Na další novou lekci s Honzou se můžete těšit ve středu v 19:00 a lekce nese název Power workout. Power workout si můžete ZDARMA vyzkoušet ve středu 16. 9.!! Informace o tom, co vás na této lekci čeká najdete ZDE

 

Aktuální rozvrh lekcí, který startuje v pondělí 14. 9. 2015, si můžete prohlédnout ZDE

 

Kromě pravidelného cvičení je důležitá také kvalitní stravy a pitný režim. Proto pro vás rozšiřujeme sortiment doplňků výživy. Na vaše prosby se můžete nově těšit na tyčinky Quest Bar, které obsahují pouze 1g cukru, hodně bílkovin, hodně vlákniny a jsou bezlepkové! K dispozici pro vás jsou také RAW tyčinky plné energie, samozřejmě také bezlepkové.


Na freshe a čerstvé ovoce jste zvyklí. Stejně tak jako na iontové nápoje. Nově u nás můžete zakoupit i isotonické nápoje, které vás před cvičením velmi dobře nabudí. Pro ty z vás, kteří mají rádi obyčejnou vodu, máme skvělou zprávu. Trvale jsme snížili cenu Rajec 0, 75l na 20 Kč!

 


Nově do sortimentu přidáváme i produkty Tyčinky FIT, které jsou variantou malé zdravé svačinky, kterou ocení třeba i vaše děti během dopoledního hlídání nebo po vydatném tréninku Školičky pohybové aktivity.


Nezapomeňte, že u nás můžete stále zakoupit jednorázové spalovače, aminokyseliny, proteinové koktejly, magnesium, kloubní výživu apod.


Během září u nás také koupíte novinku – Liquid Chlorophyll. Podporuje vaše tělo a to jak na molekulární, tak na buněčné úrovni, chlorofyl podporuje krevní oběh, funkci střev, zažívání a imunitu. Pomáhá neutralizovat tělesné pachy a působí jako přirozený, „vnitřní“ deodorant. Zvyšuje energii a celkové harmonické rozpoložení těla. Navíc skvěle hydratuje. Neosahuje žádné cukry.
Tento malý zázrak si u nás budete moci zakoupit v balení 473 ml nebo jako jednorázovou dávku do čisté vody či vody Rajec jako pitný režim na cvičení.

 

Asi naší největší novinkou v sortimentu je krabičková dieta! Já osobně se na ní moc těším. Rozhodla jsem jí totiž také vyzkoušet a jsem nadšená!
O co jde?

DOSTAŇTE SE ZPĚT DO FORMY PO LETNÍCH PRÁZDNINÁCH S DIETAVKRABICCE.CZ

Ať už jste si v létě dopřávali grilovací party, all inclusive zájezdy nebo jednoduše hřešili prostřednictvím dobrot, vaše postava pravděpodobně dostala opět zaoblenější linie.
Vyzkoušejte krabičkové stravování s DIETAVKRABICCE.CZ a nebudete litovat. Každý den na vás čeká 5 chutných, zdravých jídel připravených z čerstvých surovin. Jídelníčky jsou sestaveny odborným garantem Ing. Ivou Veselou. Průměrný úbytek váhy po měsíční kůře je 5-7 kg.


Nově si od 21.9.2015 můžete DIETAVKRABICCE.CZ vyzvedávat osobně u nás ve  fitku.


Využijte AKCI na první objednávku – sleva 200 Kč při objednání minimálně týdenního programu.
Do kolonky kód voucheru uveďte HK001015263



Těším se na vás v našem fitku! A nezapomeňte: Hejbejte se, fakt se to vyplatí!
Vaše Hanka Kynychová



NOVÝ ROZVRH LEKCÍ STARTUJE 14. 9. 2015! Můžete se těšit i na mnoho novinek!
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube