Podzim je tady!

Podzim je tady!

 

Vážení a milí klienti, 

 

máme tady podzim a blíží se období Vánoc a vánočních večírků, s kterými se pojí dobré (a ne moc dietní) jídlo a pití. Proto vám doporučuji obout se do cvičení právě teď a něco shodit, abyste pak v lednu nebyli nešťastní, že nedopnete kalhoty :-)

 

Rozhodla jsem se vám s podzimem zpříjemnit cvičení u nás, proto jsme upravili ceny vstupů do FITNESS (posilovny) a přidali do rozvrhu pár novinek. 



Za vstup do FITNESS od října zaplatíte pouhých 99 Kč. Studenti a senioři dokonce 89 Kč!!! Váš vstup je časově neomezený! Měsíční permanentku do FITNESS, která je nepřenosná, pořídíte za 999 Kč. Chcete-li si předplatit vstupy pro dva a více lidí, je možné vložit si depozit a z výše uvedených cen můžete navíc čerpat ještě slevy! Více informací o depozitech najdete ZDE. 

 

Těšit se můžete také na nové hodiny. Adam Šerpán si pro vás v sobotu v 09:00 a v pondělí ve 20:00 připravil zbrusu nové lekce TRX, které nesou název Tabata TRX. Tyto lekce opravdu stojí za vyzkoušení, protože jsou opravdu velmi účinné na tvarování vaší postavy i na fyzickou kondici.

 

Honza Dragomir je vám k dispozici nejen jako osobní trenér, ale také pro vás má kromě lekcí TRX novinku s názvem Power Core, která je určena všem, kteří mají sedavé zaměstnání či trpí bolestmi zad. Vyzkoušet můžete každou středu v 19:00.

 

A já jsem velmi ráda, že jste si oblíbili moji novou nedělní lekci Břišního pekáče v 10:00. A nezapomeňte, že se na vás nově těším každou středu v 17:00 na lekci Fit ball ;-)

 

Přeji vám krásné podzimní dny a těším se na viděnou u mě ve fitku! 

 

Vaše Hanka Kynychová

 

P.S. Už jste vyzkoušeli naší krabičkovou dietu? Že ne? Tak to musíte napravit! Já jsem z ní nadšená!!! Více info na dietavkrabice.cz

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 20.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So:   9.00 - 12.00 hod
Ne:   zavřeno


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube