Prázdninový pozdrav

Prázdninový pozdrav

 

Vážení a milí klienti,


všechny vás moc zdravím a dovoluji si sdělit pár informací, které se mi honí hlavou a myslím si, že i vás řada z nich napadla.


Máte tady prázdniny, takže by se nabízelo, že naše fitko bude mít prázdninový režim, ale není tomu tak. Otevírací doba bude po celou dobu letních prázdnin stejná. To znamená, že můžete trénovat jak před svou dovolenou, tak hned po ní. To samé se týká i vašich oblíbených lekcí. Chtěla jsem zachovat stejný rozvrh, abyste nepřišli o svoje oblíbené lekce.

 



Jen prosím sledujte po celé léto rubriku ZÁSKOKY, protože lektoři mají samozřejmě i právo na dovolenou, takže k malinkým a dočasným změnám či záskokům dojde.  Možná i mě čas od času uvidíte jako záskok na H.E.A.T. Programu, který jsem před deseti lety v Praze rozjížděla jako ambasador tohoto nového programu.

 

Přes svátky 5. a 6. 7. 2017 bude otevírací doba upravena takto:
08:00 – 11:00 a 16:30 – 21:00.

Zde malé úpravy v rozvrhu lekcí jsou, najdete je v již zmíněné rubrice ZÁSKOKY.


Ráda bych vás také srdečně pozvala na naší nově otevřenou terasu, kterou jsme zrealizovali za účelem odpočinku před tréninkem i po něm. A také k tomu, abyste si mohl popovídat s našimi trenéry a lektory a s vašimi přáteli. Na terase můžete doplnit potřebnou energii prostřednictvím našich zdravých produktů či nápojů. Snažíme se vybírat zdravé a kvalitní doplňky stravy.

 

Terasu můžete využít také k rychlému obědu v podobě zdravých salátů (čočkový, kus-kusový, pohankový,....) , které nám dodává restaurace La Boca, nebo v podobě SlimPasty, což je revoluční novinka – chutné těstoviny bez kalorií, bez lepku, bez cukru! Jídlo si také můžete odnést domů nebo do kanceláře s sebou.


V sortimentu naší terasy najdete rovněž chutná smoothie nebo fresh džusy, které pro vás připravujeme čerstvé díky produktům značky Eta.


Na terase je umístěno aktuální denní menu a nápojový lístek, kde najdete vše, co sortiment naší recepce nabízí. A nebojte, nezapomněli jsme ani na suché víno nebo prosecco.

 

 A co připravujeme nového?
V létě projde úpravou sál TRX, pořídíme novou závěsnou konzoli, aby se vám cvičilo ještě lépe!
Také jsem se rozhodla opět po letech vyrazit na cvičební pobyty. Zatím pravděpodobně na prodloužené víkendy, ale ráda bych časem vyrazila i do zahraničí. Ten, kdo se mnou bude chtít strávit aktivní chvíle mimo Prahu, bude mít možnost! Termíny a informace oznámíme v předstihu.



Přeji vám krásné léto a těším se na vás u nás ve FITKU!
Vaše Hanka Kynychová


Prázdninový pozdrav
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 20.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So:   9.00 - 12.00 hod
Ne:   zavřeno


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube