Pravidelné ONLINE LEKCE z našeho FITKA

Pravidelné ONLINE LEKCE  z našeho FITKAVážní a milí klienti,
jsem moc ráda, že vám mohu oznámit, že moje lekce v pondělí v 17:00 (Břišní pekáč) a nově také lekce ve středu 18:00 (Postava snů) budou nejen přístupné vám, mým pražským klientům, ale také budou určeny ženám a mužům z celé ČR, kteří si se mnou chtějí zacvičit, ale mají to ke mě do FITKA daleko. Budeme totiž vysílat ONLINE na FB stránce Fitko Hanky Kynychové!


Protože jste se moje ONLINE CVIČENÍ, které jsem zahájila během karantény, těšilo velké oblibě,  rozhodla jsem se v něm pokračovat.

 

Vy, kteří na mě chodíte ve FITKU, pro vás se nic nemění. Zaplatíte vstupné na recepci a kromě vydatného cvičení získáte ještě zážitek a zažijete euforii a adrenalin živého přenosu. Takže vlastně takové 2 v 1 :-)

 

No a vy, kteří se mnou budete cvičit ONLINE, budete moci alespoň zprostředkovaně přes obrazovky svých přijímačů zažit tu nepopsatelnou atmosféru, kterou já ve FITKU zažívám několikrát denně. Přístup ONLINE lekce bude zde na FB Fitko Hanky Kynychové zatím zdarma. Udělá mi však radost, pokud si zakoupíte dobrovolnou vstupenku ZDE.

 

Těším se na to propojení, na to že budeme moci přenést atmosféru, kterou pravidelně mám na svých hodinách, do různých měst a krajů po celé České republice. Roky jsem si přála přenášet lekce z FITKA online pro všechny cvičence kteří se mnou nemůžou cvičit v Praze, a konečně se tak děje. Klienti, kteří přijdou na lekcie budou součástí této velké věci. Věřím, že nebudou mít trému, a že si tyto hodiny společně budeme i nadále užívat. Pohyb nás spojuje a přenáší radost na všechny - jak na ty, kteří přijdou do FITKA, tak na ty, kteří budou cvičit online.

 

Těším se na vás.

Vaše Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube