Vítám vás na nových stránkách kynychova-fitness.cz

Vítám vás na nových stránkách kynychova-fitness.cz

 

 

Vážení a milí klienti,

 


září je tady coby dup a pro mě je obodbí podzimu obdobím vzpomínek. Když jsem před sedmi lety předstěhovala svoje aktivity - tedy fitko - právě do Modřan, bylo to právě na podzim. A prošla jsem tehdy následně mnoha životními etapami. Odchodem z Prahy 4 na Prahu 12 do Modřan to všechno začalo. Po devíti měsících jsem dostala z prostor fitness clubu v ulici V Náklích vyhazov a musela jsem se tak poprat se životem a s prací, kterou mám ráda.



Poprala jsem se s tím, a ze sídla V Náklích bylo po pěti týdnech sídlo v Šífařské, kde jsem už šestým rokem. Do dnes si pamatuji, jak jsem byla šťastná, když jsem po tak dlouhé době (pro mě pět týdnů bez fitka bylo jako za trest) mohla uvítat vás v novém fitku. Děkuji vám za přízeň! A svému manželovi a věrným zaměastnancům a klientům za to, že mi k mému snu pomohli!

 


Za několik měsíců po otevření nových prostor fitka v Šífařské jsem cítila dobrou půdu pod nohama. A osud tomu tak chtěl, že jsem záhy prožívala tady svoje druhé těhotenství. A to i s klienty kteří chodili na mé hodiny. Když jsem holky přiváděla na svět, můj manžel byl se mnou v Podolí v porodnici a můj syn Filip byl na recepci ve fitku, psal úkoly a čekal, kdy si jej taťka - už jako trojnásobný - přijde vyzvednout a odveze jej spát k nám domů na Točnou naposledy jako jedináčka.

 


Dnes prožívám další krásnou etapu. Spouštím nové webové stránky našeho fitka (po sedmi letech). Nové stránky snad budou pro vás zřetelnější, přehlednější a lépe zde najdete vše, co vás bude o našem fitku zajímat. A hlavně doufám, že je budete mít stejně rádi, tak jako já.

 


Kromě nových stránek se se můžete od září těšit na nové lekce v rozvrhu. Vrací se Zumba Fit s Gábi Bergmanovou, pro velký zájem jsme do rozvrhu zařadili lekci s Bárou Spurnou a přidali jsme spoustu lekcí TRX, včetně těch víkendových. Také pro vás připravujeme nový věrnostní program, o kterém se více dozvíte ZDE. Věrnostní program jsem se rozhodla vytvořit, protože mám pocit, že mám dlouholetou povinnost poděkovat vám, klientům, díky kterým má můj profesní život smysl.

 

Motto dne: Cvičení je posel zdraví...

 

 

Pěkné a hlavně zdravé dny vám přeje


Hanka Kynychová

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube